SPECIALIST IN BEWEGING

Netwerken

FysioBrummen is lid van de volgende netwerken:

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinson patiënten. Ruim 3.000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en parkinson verpleegkundigen), verdeeld over 69 regio’s zijn aangesloten bij dit netwerk. Het streven van ParkinsonNet is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is.

 

Chronisch ZorgNet

Chronisch ZorgNet een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en specialisten uit het ziekenhuis met elkaar in contact brengt. Chronisch ZorgNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer arterieel vaatlijden (etalagebenen), COPD, hartrevalidatie en osteoporose in Nederland.

 

European Workgroup for Manual Medicine (EWMM)

EWMM is een werkgroep van erkende manueeltherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in de behandeling van functiestoornissen in de hoge nek in de patiëntenpopulatie van 0-18 jaar. In het bijzonder ook baby’s die door die functiestoornis een voorkeurshouding hebben en/of overmatig huilen. De kinder-manueeltherapeut kan door zeer milde mobilisaties de functiestoornissen opheffen.

 

InPraktijk

We zijn lid van InPraktijk. Dit is een samenwerkingsverband van verschillende fysiotherapiepraktijken. Zij ontzorgen ons door voor ons een aantal diensten uit handen te nemen, waardoor wij ons volledig kunnen richten op de behandeling van onze patiënten.

 

Kernpraktijken Apeldoorn

Samen met een aantal praktijken in de regio Apeldoorn en omstreken vormen we een netwerk om overkoepelend problematiek binnen de fysiotherapie aan te pakken. Het doel is een transparante en brede samenwerking om zo eenduidig mogelijk te (be)handelen en kwaliteit van behandelen te verbeteren. Dit doen we door veel informatie uit te wisselen en kritisch naar elkaars handelen te kijken.

logo parknet
Chronisch zorgnet logo
logo ewmm
inpraktijk logo
Kernpraktijken_Apeldoorn-eo
Contactgegevens
Bezoekadres
Primulastraat 2b
6971AZ Brummen
gem. Brummen
Nederland
 
Tel. 0575 566 065 (8.00 tot 12.00 en 13.00 tot 16.30)
Openingstijden

Maandag: 8.00-21.00

Dinsdag: 8.00-21.00

Woensdag: 8.00-20.00

Donderdag: 8.00-20.00

Vrijdag: 8.00-17.00

Persoonlijk contact