SPECIALIST IN BEWEGING

Eerste afspraak

Aanmelden:

Bij aanmelding wordt er gevraagd naar uw NAW gegevens, de naam van uw huisarts, en indien van toepassing, de verwijsbrief van uw huisarts of specialist. Het is van belang dat u duidelijk aangeeft om welke klacht(en) het gaat en of u specifiek behandeld wilt worden door een gespecialiseerde fysiotherapeut. Bent u al bij ons bekend, maar bent u verhuisd of zijn er andere gegevens veranderd, geef dit dat aan ons door.

 

Naar de fysiotherapeut zonder verwijsbrief (DTF):

Vanaf 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk voor een screening en aanvullend beleid, hetgeen betekent dat een verwijzing van een huisarts of specialist niet noodzakelijk is. Er wordt met u een afspraak gemaakt voor een screeningsgesprek wat ongeveer 15 minuten zal duren. Na dat gesprek wordt met u besproken of uw klacht(en) in aanmerking komt voor behandeling door fysiotherapeut of dat een bezoek aan de huisarts gewenst is. Voor een behandeling aan huis is altijd een verwijsbrief nodig.

 

Wat kunt u verwachten van de eerste afspraak:

U neemt plaats in de wachtkamer en wordt op de afgesproken tijd door de fysiotherapeut opgehaald. De fysiotherapeut vraagt u enkele persoonsgegevens zodat een behandeldossier aangemaakt kan worden. Hierna wordt u gevraagd naar uw klacht(en). Meestal wordt dit gesprek gevolgd door een lichamelijk onderzoek. Tijdens het onderzoek kan u gevraagd worden zich gedeeltelijk uit te kleden. Voorafgaand aan het onderzoek kan het zijn dat de fysiotherapeut een inspectie uitvoert indien hij/zij dit nodig acht. Het onderzoek zal ongeveer 10-15 minuten in beslag nemen. Naar aanleiding van de resultaten uit dit onderzoek zal er een behandelplan worden opgesteld. Dit behandelplan zal de therapievorm en het aantal behandelingen omvatten en zal met u worden besproken. De fysiotherapeut maakt na afloop met u een nieuwe afspraak.

Bij de eerste afspraak neemt u mee:

  • Eventueel de verwijsbrief.
  • Geldig identiteitsdocument.
  • Handdoek.

Bij de tweede afspraak zal gestart worden met de behandeling van uw klacht(en) en gaat u automatisch akkoord met het behandelplan. De duur van een behandeling zal gemiddeld 25 minuten bedragen (inclusief aan- en uitkleden). Dit kan bij sommige behandelingen afwijken, korter dan wel langer.

Contactgegevens
Bezoekadres
Primulastraat 2b
6971AZ Brummen
gem. Brummen
Nederland
 
Tel. 0575 566 065 (8.00 tot 12.00 en 13.00 tot 16.30)
Openingstijden

Maandag: 8.00-21.00

Dinsdag: 8.00-21.00

Woensdag: 8.00-20.00

Donderdag: 8.00-20.00

Vrijdag: 8.00-17.00

Persoonlijk contact