GLI

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Wat houdt het programma in? 

Het programma richt zich op het veranderen/aanpassen van uw leefstijl. Het is dus meer dan alleen een afvalprogramma.  

In totaal duurt het gehele programma 2 jaar. Het eerste half jaar bestaat uit 1x per week 1 uur sporten in een groep onder begeleiding van een fysiotherapeut/leefstijlcoach en ongeveer 5 tot 6 individuele consulten bij een diëtist. Het sporten zal gericht zijn op activiteiten die u ook thuis kunt toepassen (en dus NIET iedere week in de oefenzaal trainen). Na het eerste halve jaar is er 3 maanden de ruimte om alle informatie en geleerde stof toe te passen in het dagelijks leven. Na die 3 maanden is er een terugkom moment met de hele groep waar we de afgelopen 3 maanden evalueren. Dan is eigenlijk het eerste jaar al voorbij.  

Het tweede jaar bestaat uit individuele gesprekken met uw leefstijlcoach. De inhoud van deze gesprekken zijn naar behoefte in te vullen. Het is dus in het tweede jaar de bedoeling dat u alles wat u geleerd heeft toe te passen in uw dagelijks leven en dat de leefstijlcoach hier over meedenkt en waar nodig aanstuurt.

Vragen? Informeer naar de mogelijkheden of klik hier voor meer informatie.

Gli
Contactgegevens
Bezoekadres
Primulastraat 2b
6971AZ Brummen
gem. Brummen
Nederland
Tel. 0575 566 065 (8.00 tot 12.00 en 13.00 tot 16.30)
Openingstijden

Maandag: 8.00-21.00

Dinsdag: 8.00-21.00

Woensdag: 8.00-20.00

Donderdag: 8.00-20.00

Vrijdag: 8.00-17.00

Persoonlijk contact