Vrijdag 1 mei hebben we groen licht gekregen om geleidelijk de noodzakelijke zorg weer op te pakken. Dit betekent dat u weer een afspraak bij ons kunt maken. De fysiotherapeut zal beoordelen of het noodzakelijk is u op de praktijk te behandelen of dat zorg op afstand, via beeldbellen of een telefonisch consult, ook mogelijk is.

We hebben aanpassingen gedaan in de praktijk, zodat we in de oefenzaal en de wachtkamer de 1.5 m kunnen waarborgen. Verder blijft het algemene hygiëneprotocol (geen handen schudden, regelmatig handen wassen, niezen in de ellebogen en gebruik maken van papieren zakdoeken) van kracht.

Voor uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers willen we u vragen de afspraak af te zeggen als u klachten heeft die passen bij het coronavirus: hoesten, verkoudheid, koorts (>38C) of benauwdheid. Óf als 1 van u gezinsleden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft vragen wij u ook niet naar de praktijk te komen.

Verder zijn de volgende maatregelen van kracht:

  • Kom alleen naar de praktijk.
  • Kom op de afgesproken tijd, maximaal 5 minuten van tevoren.
  • Was u handen bij binnenkomst boven bij het pantryblokje.
  • Neem voor uw afspraak een hoeslaken (of groot badlaken) én een handdoek mee.
  • De balie is gesloten. Wilt u een afspraak maken, of heeft u vragen: bel naar de praktijk op 0575-566065 of mail naar info@fysiobrummen.nl
  • Maak in de wachtkamer en oefenzaal gebruik van de looproutes die op de vloer zijn aangegeven.
  • Het toilet op de eerste verdieping is alleen toegankelijk voor strikt noodzakelijk gebruik. Graag doortrekken met gesloten deksel.
  • De kleedruimte in de oefenzaal is niet te gebruiken, alleen om eventueel uw jas op te hangen

We zien u graag weer in goede gezondheid op de praktijk.

Namens alle collega’s van FysioBrummen