FysioBrummen heeft het lastige besluit moeten nemen om alle fysieke behandelingen vanaf dinsdag 24 maart tot maandag 6 april te laten vervallen.

Dit besluit is genomen na een aangescherpt advies vanuit het RIVM en onze beroepsgroep. Dit betekent dat als er een behandeling in deze periode voor u gepland staat wij u zullen bellen om de afspraak te annuleren. Wel kunt u gebruik maken van een telefonisch consult dan wel beeldbellen met uw fysiotherapeut, of kunnen wij u voorzien van oefeningen. Mocht u hier behoefte aan hebben kunt u een mail sturen naar info@fysiobrummen.nl

Wij nemen in de week van 6 april weer contact met u op en afhankelijk van de adviezen die dan gelden zullen wij een afweging maken of er weer behandelingen gepland kunnen worden.

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.00-12.00 uur op 0575-566065. In de middag kunt u het antwoordapparaat inspreken, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Of u kunt een mail sturen naar info@fysiobrummen.nl

Probeer de komende tijd, waar mogelijk, zo veel mogelijk lekker buiten te bewegen. En we zien u graag in goede gezondheid terug op de praktijk.