FysioBrummen heeft het lastige besluit moeten nemen om alle fysieke behandelingen vanaf dinsdag 24 maart tot dinsdag 28 april te laten vervallen.

Dit besluit is genomen na een aangescherpt advies vanuit het RIVM en onze beroepsgroep. Dit betekent dat als er een behandeling in deze periode voor u gepland staat wij u zullen bellen om de afspraak te annuleren. Wel kunt u gebruik maken van een telefonisch consult dan wel beeldbellen met uw fysiotherapeut, of kunnen wij u voorzien van oefeningen. Mocht u hier behoefte aan hebben kunt u een mail sturen naar info@fysiobrummen.nl

Wij nemen in de week van 28 april weer contact met u op en afhankelijk van de adviezen die dan gelden zullen wij een afweging maken of er weer behandelingen gepland kunnen worden.

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.00-12.00 uur op 0575-566065. In de middag kunt u het antwoordapparaat inspreken, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Of u kunt een mail sturen naar info@fysiobrummen.nl

Probeer de komende tijd, waar mogelijk, zo veel mogelijk lekker buiten te bewegen. En we zien u graag in goede gezondheid terug op de praktijk.